Ízletes . Felfrissítő . Édes

Vendéglátás

Cím: 1031 Bp., Római part 47.

Telefonszám: +36 30 013 7607

6 + 8 =

Las Vegan's

Elsősorban a Las Vegan’s nyújt kínálatot a vegetáriánus és vegán vendégeink számára. Különböző zöldségfasírtos és húsutánzó pogácsás burgereikkel csavarják ujjaik köré a vásárlóikat. Ha meg csak valami könnyedebbre vágysz a rollok vagy szója nuggetsek a neked való választás.

Miamor Pho

Pho leves a Római-parton? Nálunk könnyedén megfér egymás mellett egy ismerős, mégis ellenálhatatlan hamburger és egy tradícionális ázsiai étel. Az étlap azonban itt még nem ért véget, sajtfalatkákkal és tavaszi tekercsekkel is jól lakhatsz ha benézel hozzánk.

Miamor Fagyizó

Egy gombóc vagy két gombóc? Egy jegeskávé és két gofri? Ha valami édesre vágysz, mindenképp kóstold meg fagylaltjainkat, jegeskávéinkat vagy alkosd meg kedvenc gofridat. Az ételallergiások sem maradnak hoppon, ugyanis több latkózmentes íz közül is tudtok választani.

Miamor Bár

A Miamor Bárban senkit sem hagyunk szomjasan. Hagyományos vagy kézműves, üveges és csapolt sörök változatos kínálata, nem sörkedvelőknek koktélok, fröccsök, üdítők és limonádék színesítik a palettát. Apró vendégeink számára pedig nem akármilyen gyermek koktélokkal kedveskedünk.

en_US