Hinta . Csúszda . Homok

Csatahajó játszótér

Cím: 1031 Bp., Római part 47.

Telefonszám: +36 30 013 7607

Gyermekszülinap a Miamorban?

Ahogy egyre szebb az időjárás, úgy igyekszünk minél gyakrabban szabadtéri programot szervezni a gyerkőccel. Erre a Miamor Udvar tökéletes választás, ahol a Római-part legnagyobb játszótere várja az ovis- kisiskolás gyerekeket.
A játszótér mellett található boxok szuper lehetőségek, hogy egy nyitott udvarban mégis kicsit szeparáltan tudjuk elénekelni a boldog születésnapot a kedvenc mesehősös torta felett.

Ha szeretnéd lefoglalni, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon keresztül!

7 + 4 =

Fontos tudnivalók

A JÁTSZÓTERET 3 ÉS 12 ÉVKÖZÖTTI GYEREKEK HASZNÁLHATJÁK SAJÁT FELELŐSSÉGRE MAXIMUM 50 KILOGRAMMIG.

Kérjük a játszóterületre csak abban az esetben lépj be, ha a házirendet megismerted, elfogadod és betartod!

A jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a játszótéren. A játszóterezés íratlan szabályainak betartásával hozzájárulhatunk saját csemeténk és a többi gyermek felhőtlen szórakozásához. Minden kisgyermekes szülő tudja, milyen könnyen válhat a játék szomorúsággá és milyen hamar bekövetkezhet kisebb-nagyobb baleset. Egy figyelmetlen szülő vagy egy magára hagyott, agresszív gyermek megkeserítheti a játszani vágyók perceit, akaratlanul is veszélybe sodorva őket.

Ha szeretnénk elkerülni, hogy konfliktusba kerüljünk a játszótéren, gondoljuk át a következőket:

Felelősség

Minden játszótéren játszó gyermekért saját hozzátartozójának kell vállalnia a felelősséget, ami nem ér véget a körbekerített játszótér bejáratánál. Biztosak lehetünk abban is, hogy a többi anyuka vagy apuka közül valaki biztosan szólni fog, ha azt látja, hogy csemeténk önmagára vagy másokra veszélyes dolgot csinál. Ennek ellenére a saját gyermekünk a mi felelősségünk. Kötelességünk őt figyelemmel kísérni és megóvni a meggondolatlan cselekedektől, ha esetleg játékával mások egészségét teszi kockára. Mindig készen kell állnunk a közbelépésre.

Együttműködés

Kérjünk, ne utasítsunk! Saját gyermekünkkel szemben lehetnek szélsőséges nevelési elveink, de mások gyerekeivel kapcsolatban íratlan szabály az udvariasság és kedvesség. Ha például egy apróság nem hajlandó a csúszda tetejéről elmozdulni, sem lecsúszni, sem visszamenni ahelyett, hogy ráripakodnánk, jobb, ha nyugodt hangon közöljük vele, hogy ha nem megy arrébb, gyermekünk véletlenül megütheti csúszás közben. Ha ezek után sem hajlandó mozdulni, nyugodtan kérjünk segítséget a hozzá tartozó felnőttől.

Korhatár

Kevés furább jelenet van annál, ahogyan a tízéves gyerkőc fel-alá rohangál a piciknek épített csúszdán, rémületet okozva a pelenkásoknak és szüleiknek. Figyeljünk oda, hogy gyermekünk azokat a játékokat használja, ami az ő korosztályának megfelelőek. Mindenkinek biztonságosabb és kellemesebb lesz így a játszóterezés.

Nem csak a miénk a játszótér

Engedjünk mindenkit játszani. Ha gyermekünk már fél órája ül a két hinta közül az egyiken és toporgó szülők növekő sora várja, hogy az ő babájuk is hintázhasson, akkor itt az ideje másik játékot választanunk. Kérjünk egy kis türelmet a várakozóktól és magyarázzuk el a kicsinek, hogy a többi gyerek is szeretne ott játszani. Általában jó érzéssel hagyja ott és adja át a helyét, ha megdicsérjük érte.

Okos kütyük

Szinte mindenki használ okostelefont, esetleg tabletet, vagy más modern eszközt, ami megkönnyíti kommunikációnkat, gyorsítja munkánkat. Ezeket általában magunkkal cipeljük a játszótérre is. Csábító lehetőségnek tűnhet, hogy amíg szemünk fénye elfoglalja magát a hintán, homokózban vagy a csúszdán, addig gyorsan megírjuk azt a hiányzó két összefoglalót és e-mailben elküldjük a főnökünknek. Ez mégsem olyan jó ötlet, mint amilyennek látszik. A játszóterező gyerekek nagy része állandó figyelmet igényel, főleg, ha egy zsúfoltabb helyre vittük. A legfontosabb szabály a játszótéren, hogy nem csak saját gyermekünk jólétéért vagyunk felelősek, hanem azért is, hogy ne okozzon másoknak sem sérülést, sem kellemetlenséget.

hu_HU